Development | Development Agency

VAD BORDE DU TÄNKA PÅ

när du letar efter ett utvecklingsföretag?


Teknologi

Idag är teknologi det viktigaste verktyget inom utveckling av webbsidor och molnprogram, teknologi kan diktera prestanda, skalbarhet, pris och mycket mer, så att satsa på den rätta teknologin är det första steget mot en fantastisk produkt eller verktyg.

Skalbarhet

Skalbarhet är lika viktigt som de tre andra sakerna vi nämner här. Att skapa skalbara program betyder snabbare, lättare uppgradering och arbete senare. I de flesta fall inverkar det på vidareutvecklingens kostnad och projektets riktning, eftersom snabbhet är väldigt viktigt för nya företag.

Prestanda

Det är vanligt att människor säger att utan den rätta teknologin kan man inte få bra prestanda. Det stämmer men vi pratar inte enbart on programprestanda utan också om företagets utvecklingsprestanda och hur de hanterar utvecklingsuppgifter.

Erfarenhet

Sist men inte minst, erfarenhet. Utan erfarenhet skulle det inte finnas kunskap att sätta ihop och färdiggöra projektet som senare beskrivs som bra och av god kvalitet. Vi kan stolt säga att vi arbetat på stora projekt där teknologi, skalbarhet och prestanda varit väldigt viktiga.

Vill du veta mer om

TEKNOLOGIER VI ANVÄNDER


Marknadsföring

Vi söker och utvecklar marknadsföringsstrategier för verksamheter genom att integrera marknadsföringskoncept, de bästa tillvägagångssätten, insikter och forskningsresultat med olika metoder för att påverka beteenden som kan gagna din verksamhet.

eHandel

Om du verkar i eHandeln eller vill börja med online försäljning, erbjuder vi vårt stöd och våra tjänster med personliga butiker eller implementering av vanliga teknologier, så som Woocommerce och OpenCart.

Mobil

Vi gillar att skapa mobilprogram och arbeta med UX och UI design för små skärmarnas användare.
Eftersom mobilprogrammens utveckling växer stadigt, erbjuder vi utveckling av programmjukvaror för handburna enheter för Android, iOS och Windows enheter.

Webben

Vi erbjuder design och utvecklingstjänster för allt från vanliga webbsidor till bokningssystem, online betalningar samt skalbara och snabba program som baserar sig på populära teknologier.

CMS

För webbsidor med blogg, nyheter, butik eller andra redigeringsfunktioner, där du inte är nöjd med de vanliga innehållshanteringssystemen så som Wordpress, Joomla, Drupal osv. erbjuder vi våra tjänster och skapar personliga innehållshanteringssystem och admin paneler med mångsidiga och kraftiga funktioner.
Våra mångsidiga innehållshanteringssystem skapas med API för ökad skalbarhet och integration med mobilenheter och utomstående plattformar.

Betalningar

För online betalningar med Visa, Master, Maestro eller andra kort kan du använda PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout eller andra system.

" Välj det rätta teamet, eftersom mindre i början,
kan ibland kosta mer efteråt. "

EXPERTOMRÅDEN


Webbprogram

E-handel

Program prestanda

Program för mobilenheter och surfplattor

API integration för utomstående

Mångsidiga arkitekturkrav

Program skalbarhet

Optimering av resurser och snabbhet

Säkerhet och förebyggande av attacker

Creative Brackets Developer
Vilka standarder lever & arbetar vi med?

Creative Brackets är en digital verksamhet som alltid levererar mer. Vi ser till att allt är som det skall vara… och bättre!

Vår expertis

Design & UX


Design & UX

Vår expertis

STÖD


STÖD