Development | Development Agency

VAD BORDE DU TÄNKA PÅ

när du letar efter ett utvecklingsföretag?


Client avatar

Betrodd av över 100+ företag!

Teknologi

Idag är teknologi det viktigaste verktyget inom utveckling av webbsidor och molnprogram, teknologi kan diktera prestanda, skalbarhet, pris och mycket mer, så att satsa på den rätta teknologin är det första steget mot en fantastisk produkt eller verktyg.

Skalbarhet

Skalbarhet är lika viktigt som de tre andra sakerna vi nämner här. Att skapa skalbara program betyder snabbare, lättare uppgradering och arbete senare. I de flesta fall inverkar det på vidareutvecklingens kostnad och projektets riktning, eftersom snabbhet är väldigt viktigt för nya företag.

Prestanda

Det är vanligt att människor säger att utan den rätta teknologin kan man inte få bra prestanda. Det stämmer men vi pratar inte enbart on programprestanda utan också om företagets utvecklingsprestanda och hur de hanterar utvecklingsuppgifter.

Erfarenhet

Sist men inte minst, erfarenhet. Utan erfarenhet skulle det inte finnas kunskap att sätta ihop och färdiggöra projektet som senare beskrivs som bra och av god kvalitet. Vi kan stolt säga att vi arbetat på stora projekt där teknologi, skalbarhet och prestanda varit väldigt viktiga.

Secured, fast, scalable | ReadyCMS

Secured, fast, scalable

Do you know what ReadyCMS is?


Our website is built on ReadyCMS. Powerful headless content management system created by our team to help you save time, save money and make money.

Vill veta mer om

Teknology


Marknadsföring

Vi söker och utvecklar marketing strategier för verksamheter genom att integrera marketing koncept, den bästa praxisen, insikter och forskningsresultat på olika sätt för att inverka på beteende som kan gagna din verksamhet.

Google
Google Ads
Facebook

eHandel

Om du har ett e-handel företag eller vill börja med online försäljning, erbjuder vi stöd och tjänster med beställningsbutiker eller tillämpning av vanliga teknologier som Woocommerce och OpenCart.

Woocommerce
Opencart
Magento

Mobil

Vi njuter av att utveckla mobilprogram och arbeta på UX och UI design för användare av mindre skärmar.
När mobil app utvecklingen växer stadigt, erbjuder vi utveckling av programvara för handburna apparater för Android, iOS och Windows.

Android
Apple
Microsoft
Framework 7
Ionic

Webb

Vi erbjuder tjänster inom design och utveckling till allt från vanliga webbsidor till bokningssystem, online betalningar samt skalbara och snabba program som baserar sig på populära teknologier.

JQuery
HTML5
Sql
Ajax
Php
Javascript

CMS

För webbsidor med en blogg, nyheter, butik eller annan redigeringsegenskap och som inte är nöjda med vanliga innehållshanteringssystem som Wordpress, Joomla, Drupal osv. erbjuder vi våra tjänster i skapandet av skräddarsydda innehållshanteringssystem och admin paneler med komplexa och starka funktioner.
Våra komplexa innehållshanteringssystem skapas med API:n för skalbarhet och integration med mobiler och utomstående plattformar.

Wordpress
Magento
Melody

Betalningar

För online betalningar med Visa, Master, Maestro eller andra kort kan du använda PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout eller andra system.

PayPal
Stripe
2checkout

"Välj det rätta teamet, eftersom mindre i början,
kan ibland kosta mer efteråt. "

Har du en fråga till oss?

Kontakta oss

EXPERTOMRÅDEN


Webbprogram

E-handel

Program prestanda

Program för mobilenheter och surfplattor

API integration för utomstående

Mångsidiga arkitekturkrav

Program skalbarhet

Optimering av resurser och snabbhet

Säkerhet och förebyggande av attacker

Creative Brackets Developer
Vilka standarder lever & arbetar vi med?

Creative Brackets är en digital verksamhet som alltid levererar mer. Vi ser till att allt är som det skall vara… och bättre!

Vår expertis

Design & UX


Design & UX

Vår expertis

Stöd


Stöd