Vittnesmål

Vad våra kunder säger om oss
Kunder och partner betyg

Bedömd 5,0 / 5,0 baserat på ackumulerade betyg över Google, Facebook och Trustpilot.

5 5
5/ 5
“Creative Brackets means excellent proactive team. They made our website be the most responsive, fastest and best looking in Serbian tourism (Sedef Travel website). Also SEO, Social, ...., and their Partnership with Google, this team can do anything for your business from start. All in all, they are great team, very responsive, proactive and always in time.”
5/ 5
“ Vi har arbetat med Creative Brackets på vår nya webbsida. Processen är smidig, snabb, transparent. Milos och hans gäng var otroligt positiva, hjälpsamma och professionella med många bra råd om sidans optimering från designens samt marknadsföringens synvinkel. Vilken toppen erfarenhet! ”

Nadezda Malalan - Nadalex
Alexis Malalan - Nadalex
5/ 5
“ Tack för allt ni gjorde för mig och för Thunder Strike, det var mycket mer än bara utveckling av en webbsida. Det mest viktiga var tipsen ni gav om hur man skulle förbättra Thunder Strike och öka populariteten av min studio. För att vara rakt på sak, jag är nöjd.”

Andrija Radojev - Thunder Strike Games Studio
5/ 5
“Utomordentligt och välkoordinerat team som alltid är redo för nya utmaningar. Vi arbetade tillsammans på projektet "Design BEST WEEK 2016" där de, förutom hade bra föreläsningar, demonstrerade förstklassiga talanger i arbetandet med studeranden där de skapade sex nya webbsidor för olika ämnen. Många komplimanger för maratonarbetet och ständiga stödet för alla deltagare ända till projektets slut, vilket bidrog till ömsesidig belåtenhet och en väldigt bra erfarenhet för alla. Deras expertis, vilja att arbeta och processer har lyft hela projektet till en högre nivå!”

Best Design Week 2016
5/ 5
“ Som företaget Gogoita Ltd, är vi speciellt aktiva i hanteringen av semesterbostäder i Rom, den bästa italienska turistdestinationen. Jag hade möjligheten att arbeta tätt ihop med Milos och hans team, när de skapade vår webbsida gogoita.com. Vi kunde beundra och uppskatta deras tekniska expertis i programmering och utveckling av webbprojekt, samt deras kunskap, extrema allvar och hängivenhet till arbetet. Vi beundrar deras underbara engagemang att fylla alla våra behov. Deras tillvägagångssätt för vårt projekt är häftigt och resultatet är, som du kan kolla, helt häpnadsväckande. På grund av min superba erfarenhet känner jag mig förpliktigad att dela detta med alla. Vi hoppas att ni tycker detta är nyttigt.”

Marco Brunelli - Gogoita
Vladimir Trbovic - Gogoita
5/ 5
“Otroligt, kreativ, positiv, alltid redo att lyssna, hjälpa och stödja med ett leende! Det bästa laget någonsin :) 5 stjärnor från mig! :)”

Francuski tost
Arbetade du med oss?

Dela din upplevelse!


Vår expertis

Våra tjänster


Se våra tjänster

Våra värderingar

Om oss


Om oss

Se vår valda

Arbete


Visa vårt arbete