Vad gör vi och

VAD KAN VI ERBJUDA?


Vi erbjuder vårt hela engagemang och tjänster för att hjälpa verksamheter växa.

Designlösningar för ditt märke i hög kvalitet

Våra visuella designers och UX specialister arbetar tillsammans för att skapa vackra, funktionella och unika lösningar för mångsidiga verksamhetsutmaningar. Vi använder design för att visa personlighet, berätta en story och engagera användare att ingripa.

Snabba och säkra webbsidor för varje apparat

De senaste teknologierna är bara verktyg i vår digitala företagsarsenal där mottaglighet är en företagsstandard tillsammans med betydande optimering, värdväxt och speciella handelsknep, de webbsidor vi gör är snabba och funktionella.

Marknadsföring inom sociala medier

Genom våra sökmotoroptimeringar, webbutvecklingslöningar och sociala strategier marknadsför vi verksamheter på rätt sätt och belönar dem genom att ansluta fans, utveckla märkets kännedom och få värdefull feedback för att få din verksamhet framåt.

Mobila lösningar i farten

Vi handlar inte bara om mottagliga design, vi hålls uppdaterade om mobilstrategier genom att utveckla bra HTML5 program och inhemska appar för mobila enheter för användare som vill hållas uppdaterade när de är i farten.

Webbsidans uppehåll och stöd från våra
experter

Vi gillar att hålla webbsidorna och tjänsterna aktuella och sköta om förbättringar för våra kunder, eftersom vi tror att endast med konstanta förbättringar kan framgång nås.

Vår fokus och passion för dina mål

Vi delar din passion för framsteg och framgång, så låt oss vara en del av ditt team och låt oss få fantastiska resultat till stånd, så att vi kan göra många liv bättre.

Vill veta mer om

Teknology


Marknadsföring

Vi söker och utvecklar marketing strategier för verksamheter genom att integrera marketing koncept, den bästa praxisen, insikter och forskningsresultat på olika sätt för att inverka på beteende som kan gagna din verksamhet.

Google
Google Ads
Facebook

eHandel

Om du har ett e-handel företag eller vill börja med online försäljning, erbjuder vi stöd och tjänster med beställningsbutiker eller tillämpning av vanliga teknologier som Woocommerce och OpenCart.

Woocommerce
Opencart
Magento

Mobil

Vi njuter av att utveckla mobilprogram och arbeta på UX och UI design för användare av mindre skärmar.
När mobil app utvecklingen växer stadigt, erbjuder vi utveckling av programvara för handburna apparater för Android, iOS och Windows.

Android
Apple
Microsoft
Framework 7
Ionic

Webb

Vi erbjuder tjänster inom design och utveckling till allt från vanliga webbsidor till bokningssystem, online betalningar samt skalbara och snabba program som baserar sig på populära teknologier.

JQuery
HTML5
Sql
Ajax
Php
Javascript

CMS

För webbsidor med en blogg, nyheter, butik eller annan redigeringsegenskap och som inte är nöjda med vanliga innehållshanteringssystem som Wordpress, Joomla, Drupal osv. erbjuder vi våra tjänster i skapandet av skräddarsydda innehållshanteringssystem och admin paneler med komplexa och starka funktioner.
Våra komplexa innehållshanteringssystem skapas med API:n för skalbarhet och integration med mobiler och utomstående plattformar.

Wordpress
Magento
Melody

Betalningar

För online betalningar med Visa, Master, Maestro eller andra kort kan du använda PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout eller andra system.

PayPal
Stripe
2checkout

Detta är vårt tillvägagångssätt

VÅR PROCESS


Genom att använda den iterativa metoden, ser vi på Creative Brackets till att verksamhetsmål ställs ordentligt och att hela processen slutar med en nöjd kund.

1.

Forskning och Planering

Först samlar vi insikter så att vi kan bättre förstå vad ditt företag handlar om, vad dina mål är och vad du vill framföra åt dina kunder. När det är gjort, forskar vi i dina användare, din konkurrens och planerar vår strategi.
2.

Design och Utveckling

Andra delen av processen går ut på att ställa våra designers och utvecklare i ena hörnet av boxningsringen så att vi kan besegra projektet och få liv i det precis när vi vill.
3.

Pröva och
Upprepa

IFörbättra idag, upprepa imorgon! ™
Vi kan få fram fantastiska resultat med en process, men perfektion kräver konstant förbättring, eller hur?

Våra värderingar

Om oss


Om oss

Se vår valda

Kunder


Visa vårt arbete