Grundat med designers, utvecklare och andra IT specialister, Creative Brackets är ett digitalt företag som gillar utmaningar, åtaganden och bra människor. Med våra väggar fyllda med idéer och koncept, vårt team hjälper alltid glatt.

Bra kommunikation och samarbete med våra klienter är allt vi handlar om, eftersom vi föredrar att arbeta med dem, inte bara för dem.

Vi är ett digitalt full service företag

FOKUSERAD PÅ RESULTAT


Genom att använda den iterativa metoden, ser vi på Creative Brackets Brackets till att verksamhetsmål ställs ordentligt och att hela processen slutar med en nöjd kund.

Inspirerande idéer och kreativitet

Vi alla älskar våra brainstorming sessioner där allt handlar om att flytta på gränser, inspiration och en liten del galenhet. Vi är extremt noga, sköter om att inga pusselbitar försummas eller förbises och att alla idéer är giltiga.

Expertis blandat med standard

Vi för samman olika typer av expertis och människor genom att blanda vår kreativitet med en väl känd process och struktur, vi är gjorda för att arbeta snabbare, smartare, effektivare och för att leverera utomstående resultat.

Behöver ni någon passionerad som bryr sig?

Vi är alltid entusiastiska över storyn bakom ett märke eller en produkt och vi förbinder oss till skapandet av anmärkningsvärt värde för din verksamhet.

Professionell behandling

Du kan lita på att vi vägleder dig med att revolutionera märket av ditt företag och med att visa din självsäkerhet, eftersom varje projekt behandlas med genuin respekt.

Livet innanför Creative Brackets

Arbeta hårt, spela hårt


Vi försöker alltid göra de bästa arbetsförhållandena, njuta och vara glada, men ibland är ett krävande projekt och det rätta teamet allt vi behöver.

Vad värderar vi?

ATT GÖRA DET RÄTTA


Respektera dem du arbetar med

Det är viktigt att respektera ditt teams personliga liv och deras tid. Att belöna dem för deras framgångar är alltid ett steg mot bättre arbetskvalitet.

Hedra kund-företag förhållandet

Oberoende om din klient är på andra sidan jorden, eller bara runt hörnet, borde det alltid finnas ömsesidig respekt och förståelse för de överenskommelser ni har gjort.

Att vara transparent

Transparens är väldigt viktigt i frågan om tillförlitlighet och tillfredsställelse. Om båda sidorna följer detta löfte, garanteras goda resultat.

Ansvar

Varje medlem i teamet är ansvarig för slutliga lösningens framgång, och därmed också över växande förhållanden med våra klienter.

Milos Lukic - Founder - Creative Brackets
"It’s all about creating something special and meaningful to all of us."

Miloš Lukić, Founder
Marko Platanic - Lead Developer - Creative Brackets
"Predicting user behaviour and developing smarter apps adds extra flavor to the morning coffee."

Marko Platanić, Co-Founder / Lead Developer
Collaboration, partnership, career

Collaboration, partnership, career

All for one
one for all!


Do you want to join us or partner with us? Check the following resources:

Career

Employment

Internship

Partnership

Vår expertis

Våra tjänster


Se våra tjänster

Se vår valda

Kunder


Visa vårt arbete