Grundat med designers, utvecklare och andra IT specialister, Creative Brackets är ett digitalt företag som gillar utmaningar, åtaganden och bra människor. Med våra väggar fyllda med idéer och koncept, vårt team hjälper alltid glatt.

Bra kommunikation och samarbete med våra klienter är allt vi handlar om, eftersom vi föredrar att arbeta med dem, inte bara för dem.

Vi är ett digitalt full service företag

FOKUSERAD PÅ RESULTAT


Genom att använda den iterativa metoden, ser vi på Creative Brackets Brackets till att verksamhetsmål ställs ordentligt och att hela processen slutar med en nöjd kund.

Inspirerande idéer och kreativitet

Vi alla älskar våra brainstorming sessioner där allt handlar om att flytta på gränser, inspiration och en liten del galenhet. Vi är extremt noga, sköter om att inga pusselbitar försummas eller förbises och att alla idéer är giltiga.

Expertis blandat med standard

Vi för samman olika typer av expertis och människor genom att blanda vår kreativitet med en väl känd process och struktur, vi är gjorda för att arbeta snabbare, smartare, effektivare och för att leverera utomstående resultat.

Behöver ni någon passionerad som bryr sig?

Vi är alltid entusiastiska över storyn bakom ett märke eller en produkt och vi förbinder oss till skapandet av anmärkningsvärt värde för din verksamhet.

Professionell behandling

Du kan lita på att vi vägleder dig med att revolutionera märket av ditt företag och med att visa din självsäkerhet, eftersom varje projekt behandlas med genuin respekt.

Livet innanför Creative Brackets

Arbeta hårt, spela hårt


Vi försöker alltid göra de bästa arbetsförhållandena, njuta och vara glada, men ibland är ett krävande projekt och det rätta teamet allt vi behöver.

Vad värderar vi?

ATT GÖRA DET RÄTTA


Respektera dem du arbetar med

Det är viktigt att respektera ditt teams personliga liv och deras tid. Att belöna dem för deras framgångar är alltid ett steg mot bättre arbetskvalitet.

Hedra kund-företag förhållandet

Oberoende om din klient är på andra sidan jorden, eller bara runt hörnet, borde det alltid finnas ömsesidig respekt och förståelse för de överenskommelser ni har gjort.

Att vara transparent

Transparens är väldigt viktigt i frågan om tillförlitlighet och tillfredsställelse. Om båda sidorna följer detta löfte, garanteras goda resultat.

Ansvar

Varje medlem i teamet är ansvarig för slutliga lösningens framgång, och därmed också över växande förhållanden med våra klienter.

Milos Lukic - Founder - Creative Brackets
“ It’s all about creating something special and meaningful to all of us. ”

Miloš Lukić, Founder
Marko Platanic - Lead Developer - Creative Brackets
“Predicting user behaviour and developing smarter apps adds extra flavor to the morning coffee.”

Marko Platanić, Co-Founder / Lead Developer

Vårt engagerade team

deltar i evenemang


Creative Brackets

[2017]
SPEAKERS @ Psychological counseling for students

  • "Let's talk about it" team for phychological counseling for students, invited us to join their panel and share our previous business experiences with the students. As the New Year's Eve is approaching, they prepared a forum with us among other guests to talk about our mistakes, failures and what drives us all to take bolder steps for a brighter future. Main topic was failure and how to learn from it and not be afraid of it.
Creative Brackets on iRevolucija event

[2016]
TALARE @ BEST DESIGN WEEK

  • Detta år deltog tre av våra teammedlemmar i en Web Design workshop som hölls för arkitekt- och designstuderande samt fakulteten för företagsforskning. Workshoppens mål var att visa och lära studeranden om ett webbprojekts hela process. Från de inledande förberedelserna, dokumentation, ledning, design, utveckling till lansering. Förutom föreläsningar, måste studerandena skapa och slutföra varje process på vägen och skapa en ensidig webbsida som baserar sig på UX forskning och föregående steg på bara 7 dagar.
Creative Brackets on iRevolucija event

[2015]
ARRANGÖR, WEB NINJA @ iRevolucija

  • #iRevolucija2015 avslöjar de senaste internet trenderna, stöder god sed, uppmuntrar unga människor att starta sin egen verksamhet, uppmuntrar internet entreprenörskap och stöder en kultur, för att skapa nya möjligheter och gemenskapsnätverk. 6 föreläsningar och 1 paneldiskussion bidrar till förståendet av de senaste internet fenomenen och utforskar möjligheten att tjäna pengar på internet.
UI UX Designe at Social Change Hakaton

[2014]
UI/UX DESIGNER @ SOCIAL CHANGE HAKATON

  • Vi arbetade i 48h utan sömn med underbara entusiastiska människor med att skapa ett program som kommer att användas för social aktivism. Vår app kallades ”My Day” och var primärt avsedd för människor med en mild form av depression, människor med depression och en psykoterapeut och/eller medicineringsdrickare, människor med långa tidsperioder av humörsvängningar.
Speker at Best Design Week

[2014]
TALARE @ BEST DESIGN WEEK

  • Genom forskning, personskapande, brainstorming, wireframing, prototyper, design osv. planerade tre grupper av kreativa människor ett mobilprogram för framtidens smarta hem. Dessutom tävlade grupperna för att erhålla investeringar där de introducerades till marknadsföringens koncept och förbereddes för den riktiga situationen, som de kommer att stöta på senare i deras professionella liv.
Behance Portfolio Reviews

[2013]
ORGANISERING OCH GRUPPLEDARE @ BELGRADE BEHANCE REVIEWS

  • Workshops hölls inom detta evenemang där registrerade deltagare hade möjligheten att visa gruppen, som de ansöker till, ett av deras projekt och diskutera om det för att få feedback. När vi fokuserade på deltagarens arbete som gruppledare under web design workshoppen, berättade vi om vår erfarenheter och kunskap under hela aktiviteten, eller efter workshoppen.

Vår expertis

Våra tjänster


Se våra tjänster

Se vår valda

Arbete


Visa vårt arbete