Vi är olika och så är

Vår portfölj


Vi hjälper små, medelstora och stora stora företag att uppnå sina mål. Kunder från tvärs världen har förtroende för vår kompetens.

 • Sortera efter:
 • Allt
 • Industri
 • Typ
 • World Region
 • Verksamhet
 • Kondition
 • Organisationer
 • Spelindustrin
 • Regeringen
 • Mobil
 • Mjukvara
 • Nyheter
 • Logo Design
 • UI & UX Design
 • Utveckling
 • SEO
 • Marknadsföring
 • CMS
 • eHandel
 • High
 • Medium
 • Lower
 • Östra Europa
 • Västra Europa
 • Östra Asien
 • Petite Geneve Petrovic

  Petite Genève Petrovic specializes in selling and repairing top-quality timepieces and jewelry.

  ehr plus +

  Cloud Based Electronic Health Record software for private clinics.

  Website development booking system online reservation

  Gogoita

  Rent apartment, villa, castle across the Italy

  Alarms & Cameras

  Online security equipment shop

  Focus Photo Editor Application

  Focus

  Image editing mobile app.

  Logo Design for Charter industry

  Charter Yacht

   

  HR ADRIA Conference

  Montenegro Conference & Business

  Valjevo

  Naloki Games

  Online gaming website.

  Thunder Strike

  Mobile game studio.

  RNRPC

  RNRPC

  Rights and Royalties Publishing Company

  Logo Design


  Från modern-, retro-, symbol- och ikonlogon till ord och bokstäver.

  Design


  Ta en titt på våra design exempel och det arbete vi gjort med: Logo Design
  UI/UX Design
  Webb Design
  Branding

  Utveckling


  Från vanliga webbsidor till bokningssystem, online betalningar samt skalbara och snabba program som baserar sig på populära teknologier.

  SEO


  Vi erbjuder vår konsultation och transparenta strategi för att förbättra din Google Ranking genom Sökmotoroptimering.

  Marknadsföring


  Vi söker och utvecklar marketing strategier för verksamheter genom att integrera marketing koncept, den bästa praxisen, insikter och forskningsresultat på olika sätt för att inverka på beteende som kan gagna din verksamhet.

  CMS


  För webbsidor med en blogg, nyheter, butik eller annan redigeringsegenskap och som inte är nöjda med vanliga innehållshanteringssystem som Wordpress, Joomla, Drupal osv. erbjuder vi våra tjänster i skapandet av skräddarsydda innehållshanteringssystem och admin paneler med komplexa och starka funktioner.
  Våra komplexa innehållshanteringssystem skapas med API:n för skalbarhet och integration med mobiler och utomstående plattformar.

  eHandel


  Om du har ett e-handel företag eller vill börja med online försäljning, erbjuder vi stöd och tjänster med beställningsbutiker eller tillämpning av vanliga teknologier som Woocommerce och OpenCart.
  För online betalningar med Visa, Master, Maestro eller andra kort kan du använda PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout eller andra system.

  High


  Outlining fitness products and services through experience design we are helping fitness community that aims to transform the body.

  Medium:


  Outlining fitness products and services through experience design we are helping fitness community that aims to transform the body.

  Low:


  Outlining fitness products and services through experience design we are helping fitness community that aims to transform the body.

  Östra Europa


  Vi är glada över att ha klienter runtom världen. Kontakta oss, kanske du är den första från ditt land.

  Västra Europa


  Vi är glada över att ha klienter runtom världen. Kontakta oss, kanske du är den första från ditt land.

  Östra Asien


  Vi är glada över att ha klienter runtom världen. Kontakta oss, kanske du är den första från ditt land.

  Verksamhet


  Oberoende hur litet eller stort företag det är frågan om, är vårt mål att göra det större och bättre.

  Kondition


  Genom att skissa upp konditionsprodukter och -tjänster genom erfarenhetsdesign, hjälper vi konditionsgrupper som strävar efter att förändra kroppen.

  Mjukvara


  Utvecklingsteamet kommer med omfattande erfarenhet som gör deras kod till en konstform. Skalbart, läsbart och mer upprätthållbart oberoende av plattform.

  Nyheter


  Mobil


  Vi njuter av att utveckla mobilprogram och arbeta på UX och UI design för användare av mindre skärmar.
  Utvecklingsteamet kommer med omfattande erfarenhet som gör deras kod till en konstform. Skalbart, läsbart och mer upprätthållbart oberoende av plattform.

  Organisationer


  Vi älskar att delta i evenemang och hjälpa arrangera.

  Regeringen


  Att jobba med regeringswebbsidor ger oss möjligheten att designa & utveckla webbsidor som används av många olika sorters människor med olika behov och förväntningar.

  Spelindustrin


  Det är sant att arbetandet för kunder inom denna industrin hämtar många utmaningar, men när man har ett begränsat användarsegment, kan man förstå dem på bästa möjliga sätt.

  Vårt engagerade team

  deltar i evenemang


  Creative Brackets

  [2017]
  SPEAKERS @ Psychological counseling for students

  • "Let's talk about it" team for phychological counseling for students, invited us to join their panel and share our previous business experiences with the students. As the New Year's Eve is approaching, they prepared a forum with us among other guests to talk about our mistakes, failures and what drives us all to take bolder steps for a brighter future. Main topic was failure and how to learn from it and not be afraid of it.
  Creative Brackets on iRevolucija event

  [2016]
  TALARE @ BEST DESIGN WEEK

  • Detta år deltog tre av våra teammedlemmar i en Web Design workshop som hölls för arkitekt- och designstuderande samt fakulteten för företagsforskning. Workshoppens mål var att visa och lära studeranden om ett webbprojekts hela process. Från de inledande förberedelserna, dokumentation, ledning, design, utveckling till lansering. Förutom föreläsningar, måste studerandena skapa och slutföra varje process på vägen och skapa en ensidig webbsida som baserar sig på UX forskning och föregående steg på bara 7 dagar.
  Creative Brackets on iRevolucija event

  [2015]
  ARRANGÖR, WEB NINJA @ iRevolucija

  • #iRevolucija2015 avslöjar de senaste internet trenderna, stöder god sed, uppmuntrar unga människor att starta sin egen verksamhet, uppmuntrar internet entreprenörskap och stöder en kultur, för att skapa nya möjligheter och gemenskapsnätverk. 6 föreläsningar och 1 paneldiskussion bidrar till förståendet av de senaste internet fenomenen och utforskar möjligheten att tjäna pengar på internet.
  UI UX Designe at Social Change Hakaton

  [2014]
  UI/UX DESIGNER @ SOCIAL CHANGE HAKATON

  • Vi arbetade i 48h utan sömn med underbara entusiastiska människor med att skapa ett program som kommer att användas för social aktivism. Vår app kallades ”My Day” och var primärt avsedd för människor med en mild form av depression, människor med depression och en psykoterapeut och/eller medicineringsdrickare, människor med långa tidsperioder av humörsvängningar.
  Speker at Best Design Week

  [2014]
  TALARE @ BEST DESIGN WEEK

  • Genom forskning, personskapande, brainstorming, wireframing, prototyper, design osv. planerade tre grupper av kreativa människor ett mobilprogram för framtidens smarta hem. Dessutom tävlade grupperna för att erhålla investeringar där de introducerades till marknadsföringens koncept och förbereddes för den riktiga situationen, som de kommer att stöta på senare i deras professionella liv.
  Behance Portfolio Reviews

  [2013]
  ORGANISERING OCH GRUPPLEDARE @ BELGRADE BEHANCE REVIEWS

  • Workshops hölls inom detta evenemang där registrerade deltagare hade möjligheten att visa gruppen, som de ansöker till, ett av deras projekt och diskutera om det för att få feedback. När vi fokuserade på deltagarens arbete som gruppledare under web design workshoppen, berättade vi om vår erfarenheter och kunskap under hela aktiviteten, eller efter workshoppen.
  Vad dessa kunder säger om oss

  Vittnesmål


  4.9 5
  5/ 5

  “ Som företaget Gogoita Ltd, är vi speciellt aktiva i hanteringen av semesterbostäder i Rom, den bästa italienska turistdestinationen. Jag hade möjligheten att arbeta tätt ihop med Milos och hans team, när de skapade vår webbsida gogoita.com. ”

  Marco Brunelli - Gogoita
  Vladimir Trbovic - Gogoita
  5/ 5

  “ Vi har arbetat med Creative Brackets på vår nya webbsida. Processen är smidig, snabb, transparent. Milos och hans gäng var otroligt positiva, hjälpsamma och professionella med många bra råd om sidans optimering från designens samt marknadsföringens synvinkel. Vilken toppen erfarenhet! ”

  Nadezda Malalan - Nadalex
  Alexis Malalan - Nadalex
  5/ 5

  “Otroligt, kreativ, positiv, alltid redo att lyssna, hjälpa och stödja med ett leende! Det bästa laget någonsin :) 5 stjärnor från mig! :)”

  Francuski tost

  Läs mer vittnesmål

  Vår expertis

  Våra tjänster


  Se våra tjänster

  Våra värderingar

  Om oss


  Om oss

  Se vår valda

  Arbete


  Visa vårt arbete