Design | Creative Agency

Forskning

Varje idé börjar med ordentlig research, och det gör även vår designprocess. Vi slår fast mål, målgruppen och hur man berättar en story.

Design

Fantastisk design är inte enbart vacker och modern. Den är även rörligt och får dig att falla för den.

Användbarhet

Oberoende hur vackert det är, om du inte kan använda det, är det ingen nytta med det, eller hur? Vi ser till att detta aldrig händer.

Låt oss guida dig genom processen att

DESIGNA EN WEBBSIDA


Exempel: En kund berättade för oss att han behöver en ny webbsida för att sälja produkter och en presentabel webbsida för hans företag.

Client avatar

Betrodd av över 100+ företag!

Förberedelse

Vi kommer alltid att börja med att ställa några frågor, bara för att få en introduktion och mer information om företaget, människorna, idéerna och målen. Denna fas är viktig för projektets bas, förståelsen av målen och kundens idéer.

Research

Research kan vara allt från analytiska insikter och social demografi till att läsa kommentarer, recensioner och prata med människor. Att gå igenom konkurrensen och samla viktig information för att skapa en strategi och förbättra verksamheten är målet vid detta skedet.

Tillämpning

Efter tillräcklig data och insikter börjar vi implementera strategin i formen av skisser, prototyper och design. För mångsidiga webbsidor börjar vi alltid med en simpel skiss där vi endast diskuterar funktionalitet. Efteråt gör vi allt vackert med en fantastisk design.

Iteration

Iteration är något vi pratar mycket om i vår digitala verksamhet. Vi säger alltid att man inte kan gå vidare utan förbättringar, uppdateringar… iterationer. I detta fall betyder iterationer en uppgradering till något bättre. Det kan vara en del av sidan eller en knapp.

Design cta

Woof! Woof human!

Want to see more design showcases?


Check out our profiles on these networks:

EXPERTISOMRÅDEN


Logo design

Grafisk design

UX design

UI design

Webbprogram design

Promo & företagsmaterial

Illustrerade

Prototyping

Användbarhetstestning

Varje viktigt märke börja med en utmärkt

Logo Design


Låt oss börja!

Kontakta oss
"Design är inte enbart hur det ser ut och känns. Design är hur det fungerar."

- Någon som skapade Apple :)
Milos Lukic - Founder - Creative Brackets

Vår expertis

Utveckling


Utveckling

Vår expertis

Stöd


Stöd